Nieuws Woudenberg

Zilveren Speld voor Joop Morren

Al jarenlang is Joop Morren actief als vrijwilliger bij Hengelsportvereniging Woudenberg en Voetbalvereniging Woudenberg. De laatste achttien jaar als beheerder bij de voetbalvereniging en al die tijd bracht hij heel wat uren per week door op het sportpark. Soms kon hij er naar eigen zeggen wel gaan wonen. Joop is een bekend gezicht voor vele Woudenbergers. Voor zijn tomeloze inzet als vrijwilliger ontving hij afgelopen week de Woudenbergse Zilveren Speld uit handen van burgemeester Cnossen.

Joop kan veel mooie verhalen vertellen over zijn tijd bij de voetbal. Een hoogtepunt uit zijn carrière was het bezoek van het Schotse dameselftal tijdens het EK dames voetbal in 2016. Joop zorgde ervoor dat het veld en het sportpark erbij lagen om dooreen ringetje te halen. Dit werd door het Schotse team zeer gewaardeerd. Joop heeft de afgelopen twee jaar zijn werkzaamheden moeten minderen vanwege zijn ziekte, maar heeft in Willem Termaaten gelukkig een goede partner. Joop is zeer vereerd met het ontvangen  van de Zilveren Speld en vindt het fijn dat hij daarmee waardering krijgt voor zijn werk.

Burgemeester Cnossen: “Wat een eer om als waardering voor alles wat Joop betekent voor veel Woudenbergers de eigen gemeentelijke onderscheiding te mogen uitreiken. Weer een mooi voorbeeld van een van de vele Woudenbergers die zich inzetten voor onze samenleving. Dat werk mag gezien worden en daarom is deze Zilveren Speld meer dan verdiend.”

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.