Nieuws Scherpenzeel

Waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld vertrekt uit Scherpenzeel

Corry van Rhee-Oud Ammerveld, woonachtig in Tiel, is op 21 november 2017 benoemd als waarnemend burgemeester in Scherpenzeel. Vandaag is zij door de commissaris van de Koning benoemd als waarnemend burgemeester inde gemeente Druten en zal daar op 16 januari 2019 aan de slag gaan.

Op 15 januari 2019 stelt de gemeenteraad, onder leiding van burgemeester Van Rhee-Oud Ammerveld, de toekomstvisie Scherpenzeel 2030 vast. Aan de hand van de uitkomsten van deze toekomstvisie kan de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Scherpenzeel worden opgesteld. Het proces om te komen tot een kroonbenoemde burgemeester neemt minimaal een half jaar in beslag.

Direct na 15 januari 2019 treedt een afvaardiging van de gemeenteraad in overleg met de commissaris van de Koning over de definitieve invulling van de burgemeestersvacature van Scherpenzeel. B

Ter overbrugging kan door de commissaris van de Koning opnieuw een waarnemend burgemeester worden benoemd. Om die reden treedt een afvaardiging van de gemeenteraad zo snel mogelijk in contact met de commissaris over de benoeming van een ‘nieuwe’ waarnemend burgemeester voor Scherpenzeel.

LEAVE A COMMENT

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500