Agenda Agenda Scherpenzeel

Voorjaarsmarkt Scherpenzeel

Op vrijdagavond 15 maart wordt er in Philalethes aan het Kerkplein in Scherpenzeel van 17.00-21.30 uur voor én door jong en oud een gezellige voorjaarsmarkt gehouden.

Nieuw op de markt is o.a. een dameskledingbeurs “Gouden muiltjes”, een portretfotograaf, handmaskers, Xbox 360 Kinect sporten en buksschieten.

De markt start al onder etenstijd. Er staat soep met stokbrood, saté, broodjes hamburger en slaatjes op het menu. Ook is het mogelijk om een eigen stokbroodje te bakken. Vanwege het grote succes van eerdere jaren wordt er opnieuw een dienstenveiling gehouden.

Natuurlijk treft u ook de vaste onderdelen aan, zoals de perenboom, de bloemenhoek, uitgebreide kinderhoek, boekenkraam, kiprollades, haantje pik, krentenbroden en advocaat. Bovendien kunt u naar harte lust snuffelen bij de diverse kraampjes.

Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of sapje met daarbij iets lekkers.

De opbrengst is voor het pastoraal diaconaal centrum De Herberg in Oosterbeek. De Herberg wil als verlengstuk van de plaatselijke kerkelijke gemeente een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding bieden aan individuele gemeenteleden die, om wat voor reden dan ook, even afstand willen nemen van hun woon/werksituatie en zich willen bezinnen op levensvragen. Hier kan men tot rust komen en onder deskundige pastorale leiding zoeken naar nieuw perspectief in het leven. 

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.