Nieuws Veenendaal

Verdacht pakketje bij Cultuurfabriek Veenendaal

Bij de cultuurfabriek is rond 9.30 vanochtend een verdacht pakketje aangetroffen, aangezien in het pand ook een zus van Sytse Tamminga een lunchroom runt, is alles meteen afgezet en is het cultuurhuis ontruimd.

Politie Utrecht meldt via Twitter het volgende:

Politie Utrecht@PolitieUtrecht

Update #KeesStipplein #Veenendaal: op basis van eerste bevinding van onze Explosieven Verkenner wordt de EOD (Explosieve Opruimingsdienst) van Defensie voor nader onderzoek opgeroepen. Ook komt een ambulance en brandweervoertuig ter plekke. Dit is een standaard procedure.

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.