Foto: Silvio Buerger, Privat
Nieuws Renswoude

Syriër die in Renswoude woonde verdronken in Duitsland

De 32 jarige Syriër Mahmoud A. is in een meer in de buurt van Leipzig verdronken. Zo meldt de krant Bild.

Het drama speelde zich af bij de Theklaer Baggersee een 2.7 hectare groot natuurbad. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is een raadsel, de man stond bekend als een goede zwemmer. Zijn neef die mee was, zag het drama voor zijn ogen gebeuren, maar kon niet ingrijpen omdat hij niet kan zwemmen.

Mahmoud verbleef vaker in Duitsland om auto`s te kopen en ze dan hier te verhandelen. Mahmoud laat een vrouw en kinderen na. De politie doet onderzoek naar het ongeval, maar gaat uit van een tragische gebeurtenis.

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.