Nieuws Renswoude Scherpenzeel Veenendaal Woudenberg

Special Midland FM Sportstudio


Zaterdag 20 maart 2021 is er weer een Midland FM Sportstudio! Van 14:00 tot 17:00 uur maken we een rondje langs een aantal regionale voetbalvelden. Jürgen Schefczyk (hoofdtrainer VV Scherpenzeel), David Wagensveld (hoofdtrainer VV Renswoude), Wilbert Thomassen (speler SDVB) komen in de uitzending.

Verder praten we met Dennis de Vries (VV Woudenberg) over het geplande Drie Dorpen Toernooi en hebben we een interview met Michael Brussen van DOVO over de jeugd van DOVO, de Veense Voetbalcup en de Puur Voetbal Academie. Een bijzonder item zal met Harrie Epskamp zijn. Epskamp, huidig hoofdtrainer bij VVOP en oud-trainer van Valleivogels, zal ons mee terug nemen in de tijd. Op 17 mei 2011 werd op het sportpark van SO Soest de beslissingswedstrijd voor het kampioenschap van de derde klasse D gespeeld. Valleivogels won met 2-3 van Woudenberg en met Epskamp zullen we deze memorabele wedstrijd van bijna 10 jaar geleden bespreken.

In deze uitzending komt ook de aanvoerder van Valleivogels, Rémon Liefting, aan het woord. We zullen praten over zijn voetbalcarrière en over zijn afscheid van de A-selectie.
Namens GVVV praten we met Rob de Boer (technisch manager) over de Utrechtse Regiocup.

Een vol programma en alle reden om te luisteren. De presentatie is in handen van Corné van Dijk en de interviews zullen gedaan worden door Martin Veenendaal.

Midland FM zendt uit op de volgende etherfrequenties:

Veenendaal : FM 104.9
Renswoude / Scherpenzeel : FM 105.6
Woudenberg : FM 106.3

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.