Nieuws Veenendaal

Polsstokhoogspringen in binnenstad Veenendaal

Team Veenendaal organiseert op zaterdag 18 mei in samenwerking met City Athletics uit Rotterdam en de Veenendaalse Atletiek Vereniging de tweede editie van polsstokhoogspringen in Winkelstad Veenendaal. Op het Stadsstrand springen bijna zestig springers van 11.00 uur tot 17.00 om de prijzen.

Polsstokhoogspringen is een spectaculaire sport: “De kracht van dit evenement zit in de locatie. We organiseren het op het Stadsstrand, waar het goed zichtbaar is voor het winkelend publiek. Niet alleen brengt het mooi evenement naar de binnenstad, ook is het een prachtige manier om deze unieke sport aan een groot publiek te tonen. Zo maakt Veenendaal niet alleen kennis met deze spectaculaire sport, maar kunnen lokale prestatiesporters van VAV ook laten zien wat zij in huis hebben.” Vertelt Abel ten Hoorn, van Team Veenendaal.

Ontstaan                                                                                                                                    In januari 2018 ontvingen de polsstokhoogspringers van VAV nieuwe polsstokken van Team Veenendaal. Deze polsstokken waren nodig, omdat de polsstokken van VAV waren gestolen. Als tegenprestatie ontstond het idee van deze wedstrijd. “Het was mooi dat we vorig jaar een uniek evenement konden presenteren, maar het is nog mooier dat het dit jaar met nog meer deelnemers terugkomt.”, aldus Abel ten Hoorn.

Meer informatie                                                                                                                     Voor meer informatie over het programma: teamveenendaal.nl of kijk op Facebook, Twitter of Instagram.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.