Nieuws Renswoude

Oproep: Leden gezocht voor de klankbordgroep huisvesting gemeente

Op 2 oktober jl. heeft de gemeenteraad een lijst met locaties vastgesteld die de komende tijd onderzocht gaan worden als mogelijke locatie voor de toekomstige huisvesting van de gemeente. Het doel is om te komen tot een locatieanalyse op basis waarvan de gemeenteraad in het voorjaar van 2019 een besluit kan nemen.

In dit proces willen we zo goed mogelijk luisteren naar de inbreng van de inwoners van Renswoude en de verschillende belangengroepen. Dit willen we doen door het oprichten van een klankbordgroep. Voor de klankbordgroep zijn we, naast een aantal belangengroepen, op zoek naar maximaal 5 inwoners. Als de inwoners van Renswoude in dit proces mee wilt denken, dan kunnen zij zich aanmelden via bram@quadraat.nu of 06-26642595. Dit kan tot en met zaterdag 10 november a.s.. Bij meerdere aanmeldingen wordt er door middel van een loting een keuze gemaakt.

De eerste bijeenkomst van de klankbordgroep staat gepland op maandagavond 12 november a.s. vanaf 19.45 uur in de raadszaal van het gemeentehuis (Dorpsstraat 4)

Alle belangrijke informatie over de locatieanalyse kunt u ook vinden op de website van de gemeente www.renswoude.nl/gemeentehuis.

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.