Nieuws Veenendaal

Opening fietstunnel Nieuweweg Noord

Na de opening van de autotunnel Voorpoort in april van dit jaar is het nu tijd voor de opening van de fietstunnel. Op 30 september is vanaf ’s morgens 8.00 uur de fietstunnel geopend voor fietsers. Voor de eerste fietsers staat wethouder Engbert Stroobosscher tussen 8 en ongeveer 9 uur klaar met krentenbollen om het heuglijke moment te vieren. Ook Fietsstad 2020 Mascotte kat Dolores is aanwezig en deelt sleutelhangers uit. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

In de komende maanden wordt verder gewerkt aan de aanpassing van de Nieuweweg Noord. Meer informatie over het project vindt u op www.voorpoort.nl.

Samenwerkende partijen

De aanleg van de spooronderdoorgangen vindt plaats op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland en de gemeenten Ede, Renswoude en Veenendaal. Het project komt mede voort uit het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) van de Rijksoverheid. Namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat speelt ProRail een belangrijke rol in de voorbereiding en uitvoering van het project.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.