Nieuws Scherpenzeel

Nieuwe opticien in het zonnetje gezet.

Wethouder Ad van Es bezocht vandaag opticiën Uwoptiek+Oogzorg. De opticiën opende zaterdag 6 oktober jongstleden haar deuren.

OCT-scan

Bij Astrid en Dieter van Ek en Fendi Kartokarijo kan men niet alleen terecht voor een bril. Er is ook een OCT-scan. Dit is een apparaat waarmee met behulp van infrarood een soort echo van het oog wordt gemaakt. De scan brengt op die manier alle lagen van het oog in kaart. Hierdoor worden vroegtijdig al eventuele problemen zichtbaar voor zowel de optometrist als de klant.

In zijn welkomstwoord zei de wethouder: “Goed gezien, om uw onderneming in Scherpenzeel te vestigen. Op deze landelijke dag van de ondernemer wil ik dit extra belonen met een welkom en bloemen namens het gemeentebestuur. Steeds meer geven ondernemers blijk van het gunstig vestigingsklimaat in Scherpenzeel. Met name onze ondernemers in het MKB moeten nog steeds lange dagen maken om voldoende rendement te behalen. Dat vergt moed, lef en doorzettingsvermogen. Bij deze: Hartelijk welkom en veel succes”.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.