Nieuws Renswoude

Kunstroute in Renswoude

Op zaterdag 1 en zondag 2 september is het tijd voor de jaarlijkse Kunstroute in Renswoude. Dit jaar is iedereen welkom bij negen deelnemers die zich bezighouden met verschillende technieken.
Op vrijdagmiddag 31 augustus om 16.00 uur wordt het kunstrouteweekend officieel geopend door Petra Doornenbal-van der Vlist, burgemeester van Renswoude. Dat gebeurt in het bezoekerscentrum Grebbeline bij het fort aan de Buursteeg. Op 1 en 2 september is iedereen welkom bij de deelnemers thuis tussen 12 en 17 uur. Op zaterdagmiddag is ook Dorpstraat 38 geopend voor een bezoekje aan de nieuwe oudheidkamer. Op kunstrouterenswoude.nl staat meer informatie, onder meer een wandel- en fietsroute.

Deelnemers

Deelnemers zijn Marjan Jansen-van Meijeren, Joanneke Prins, Marianne Voorthuizen, Peter de Heij, Maria Tubbing, Rob van de Bor, Marlène Stevers, Karin van Veldhuisen-van den Broek en Paula van de Pol-Cornelissen. Op de foto Marjan Jansen-van Meijeren. Zij aangetrokken door aquarellen. Zij stelt: ”Het maakt eigenlijk niet uit wat je maakt, de kleuren bepalen de sfeer. Persoonlijk vind ik het leuk om aquarellen te maken naar aanleiding van reizen of plekken waar ik nog graag naar toe zou willen gaan. Ook het maken van dieren is iets wat regelmatig terug komt. Ieder jaar maak ik nieuwe werken voor de kunstroute. Het is een goede stimulans om aan het werk te blijven!”

LEAVE A COMMENT

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500