Nieuws Scherpenzeel Uncategorized

Kidsrally Scherpenzeel afgelast na afkeuring snelheid gemeente.

De kidsrally in Scherpenzeel die dit jaar voor de 3e maal op 28 september zou worden gehouden is afgelast. De organisatie kreeg geen goedkeuring voor de maximale snelheden die normaal worden gereden bij zulke evenementen. De Oranjevereniging bracht het bericht vandaag naar buiten via Facebook, het bericht kunt u hieronder lezen.

“Voor het organiseren van de Kidsrally Scherpenzeel op 28 september is een vergunning van #GemeenteScherpenzeel vereist. Achter de schermen zijn wij al een tijd bezig met de vergunningsaanvraag en voorbereidingen. Daarnaast hebben een groot aantal sponsoren en ruim 150 vrijwilligers hun steun toegezegd. Ook zijn er al de nodige voorbereidingskosten gemaakt.

Helaas is het zo dat #GemeenteScherpenzeel geen goedkeuring geeft voor de aangevraagde maximumsnelheid in het veiligheidsplan. Hierdoor wordt de rallyrijbeleving teniet gedaan. Wij zijn erg teleurgesteld gezien het feit dat veiligheid bij ons de hoogste prioriteit heeft.

Daarom hebben we helaas het besluit moeten nemen om de Kidsrally Scherpenzeel te annuleren.

Wij zijn blij dat we deze doelgroep toch 2 jaar lang een geweldige dag hebben kunnen geven. Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw iets betekenen voor deze gezinnen.

Bij deze willen we iedereen bedanken voor zijn of haar steun, in welke vorm dan ook.

Bestuur Oranjevereniging Scherpenzeel”

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.