Nieuws Renswoude Uncategorized

Huisartsen echtpaar Dirven neemt afscheid

Op 1 april 1990 begon het echtpaar in Renswoude als huisartsenechtpaar en namen de praktijk over van “een huisarts-in witte jas-apotheekhoudend-met praktijk aan huis” en twee assistentes.

Het verschil met de huidige huisartsgeneeskunde was bijzonder groot. Nog nooit was er een vrouwelijke huisarts in Renswoude werkzaam geweest en ze liepen niet meer in witte jas. Het vooruitzicht was: om de dag en om het weekend dienst en vele bevallingen, ook in de vrije tijd. Er was wel sprake van een zekere romantiek, namelijk er samen voor gaan 

Met de bouw van het gezondheidscentrum “De Taets” die in 2017 opende, laat het echtpaar een gezonde huisartsenpost achter.

Voor diegene die nog afscheid wil nemen van het echtpaar is er Op vrijdagmiddag 6 september vanaf ongeveer 16.15 een receptie in ’t Podium, Nijborg 2 Renswoude.

Met Om 17.30 een optreden van Ons Genoegen , voor leuke herinneringen of anekdotes zal er een melkbus staan waar u uw verhaal kunt achterlaten, een tweede melkbus staat er voor een eventuele gift die ten goede komt aan Jeugd-educatie Renswoude, want zij hebben de toekomst!

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.