Nieuws Woudenberg

GGD regio Utrecht opent coronatestlocatie in Sport- en Cultureel Centrum De Camp

Op maandag 16 november aanstaande opent GGD regio Utrecht een tijdelijke coronatestlocatie in Sport- en Cultureel Centrum De Camp. Door het toevoegen van deze testlocatie wil de GGD regio Utrecht het voor inwoners van Woudenberg makkelijker maken zich te laten testen. Ook mensen uit omliggende gemeenten kunnen gebruik maken van de testlocatie in De Camp.

De testlocatie opent op maandagochtend 16 november 10.00 uur

De testlocatie is geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Het testen vindt plaats in de squashhal. Deze hal bevindt zich aan de achterkant van De Camp en wordt vanwege de geldende coronamaatregelen momenteel niet gebruikt. Mensen die zich laten testen, maken gebruik van een aparte ingang aan de achterkant van de sporthal. Op deze manier komen zij niet in contact met overige bezoekers van De Camp. Met borden wordt aangegeven hoe bezoekers de testlocatie kunnen bereiken en waar zij kunnen parkeren.

Speciaal e-mailadres voor corona-gerelateerde vragen

Inwoners die vragen hebben die gaan over het coronavirus kunnen mailen naar het e-mailadres covid19@woudenberg.nl. Bij dringende vragen kunnen zij bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente 14033.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.