Nieuws Woudenberg

Gewijzigde openingstijden gemeentehuis Woudenberg door brandschade

Vanwege de brand op vrijdagavond in het gemeentehuis vinden er nu en komende dagen schoonmaakwerkzaamheden plaats. Dit betekent dat het gemeentehuis op maandag en dinsdag gesloten is. Inwoners kunnen hun reisdocumenten ophalen bij Coöperatie De Kleine Schans. Ook is het daar mogelijk om aangifte van geboorte en overlijden te doen. Inwoners kunnen er terecht op maandag 13 en dinsdag 14 mei tussen 12.00 en 16.30 uur. Het adres van de Coöperatie is Schans 29 in Woudenberg.

Vanaf woensdag 15 mei is het gemeentehuis zelf weer geopend voor alle dienstverlening. Zoals gebruikelijk kunnen de afspraken online via www.woudenberg.nl of telefonisch worden gemaakt via 14033. Dit is het gebruikelijke nummer waar inwoners met al hun vragen terecht kunnen.

De luchtkwaliteit in het gemeentehuis is door de brandschade onvoldoende om in te werken. Dit betekent dat alles de komende dagen goed schoongemaakt wordt door een gespecialiseerd bedrijf. Vanaf woensdag kunnen medewerkers weer aan de slag in het gemeentehuis. Tot die tijd zijn er alternatieve werkplekken geregeld.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.