Nieuws Scherpenzeel

Gemeenteraad Scherpenzeel in gesprek over rapport Frissen

De gemeenteraad, het college en de opstellers van het rapport gaan woensdag 9 december in gesprek tijdens een extra raadsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst is er allereerst ruimte voor vragen en toelichting op de inhoud van het rapport. Ook gaan de gemeenteraad en het college in gesprek over de conclusies en aanbevelingen. De bijeenkomst is live te volgen via de website van de gemeente Scherpenzeel.

Inwoners kunnen deze bijeenkomst volgen via een livestream. De link hiervoor is te vinden op de website van de gemeente www.scherpenzeel.nl.

Donderdag werd het rapport van de commissie-Frissen overhandigd aan de waarnemend-voorzitter van de raad, Maarten Zwankhuizen. In het rapport staan de resultaten van het onderzoek naar de bestuurlijke gebeurtenissen rond de door de provincie Gelderland beoogde fusie van Scherpenzeel met Barneveld. De gemeenteraad en het college gaan hierover uitgebreid in gesprek met de opstellers en met elkaar tijdens de raadsbijeenkomst op 9 december.

Afhankelijk van de besprekingen op woensdag 9 december komt het onderwerp op de agenda van de raadsvergadering op 17 december. Op 18 december gaat een afvaardiging van de gemeenteraad in gesprek met de Commissaris van de Koning om verder te praten over de kwestie.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op je site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.