Nieuws Renswoude

Frontale aanrijding N224 Renswoude

Op de Arnhemseweg N224 in Renswoude ter hoogte van restaurant De Hof is vrijdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Naast de ambulance, brandweer en de politie is ook een traumateam met de auto ter plaatse gekomen.

Omstreeks 22:45 uur kwamen twee auto’s frontaal met elkaar in botsing. Er zijn drie gewonden gevallen. Eén van de bestuurders is in de ambulance nagekeken, de andere bestuurder moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd.

De weg was volledig afgesloten.

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.