Agenda Agenda Veenendaal

Doe mee met jamsessies Vlow en De Muzen

Vlow en Muziekschool de Muzen starten weer met de maandelijkse jamsessies op wisselende locaties. Zing je, of speel je een instrument, doe dan mee! Iedereen is van harte welkom om mee te jammen. De eerste sessie in het nieuwe jaar is op donderdag 31 januari.

Funk, blues, singer-songwriter, de sessie staat open voor alle stijlen en niveaus. Een backline is aanwezig, alleen een instrument moet wel zelf meegenomen worden (met uitzondering van toetsen en drums). Ook staat op het podium een professionele band die zelf optreedt maar ook graag begeleidt. Het is een sessie waarvan de bedoeling is dat deelnemers met verschillende muzikanten spelen.

De sessie start donderdag 31 januari om 20.30 uur in Spectrum, met een openingsset van de huisband. De sessie duurt tot 23.00 uur. Deelname aan de jamsessies is gratis.

Gratis workshop

Voorafgaand aan de jamsessies, van 19.30 tot 20.30 uur, zijn er gratis workshops. Op donderdag 31 januari wordt dit verzorgd door zangeres Pien Schneider. Zij zingt van jazzsessies in kleine kroegjes, tot in Ahoy met Frans Bauer, maar geeft ook zangles bij Artez in Enschede. Aanmelden voor de gratis workshop kan door een mail te sturen naar joost@joostzoeteman.nl.

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.