Nieuws Veenendaal

De Veenendaalse Atletiek Vereniging (Vav) heeft een nieuwe ‘Gezondheid TrimFitgroep’ opgestart

Deze nieuwe groep is bestemd voor mensen, zowel vrouwen als mannen die vanwege hun gezondheid een conditieachterstand hebben. Denk hierbij aan COPD- en diabetes patiënten en hersteltrainingen voor mensen met hart- en vaatziekten.

De lessen worden op de dondermorgen van 10.00 tot 11.00 uur gegeven door Margreet Helder. Deze gediplomeerde Vav-trainster is gespecialiseerd om les te geven aan deze speciale doelgroep.

Er wordt aandacht besteed aan zowel kracht- als conditieverbetering. De groep is de testfase voorbij en de deelnemers merken dat zij veel baat hebben aan deze lessen.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en zijn tevens van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken of zelfs mee te doen.

Voor verdere informatie staat Margreet Helder u graag te woord en u kunt haar bereiken via het emailadres info@vav-veenendaal.nl

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.