Nieuws Scherpenzeel

Caroline Eisma van PDC de Herberg neem gift in ontvangst van Hervormd Scherpenzeel

Op vrijdagavond 15 maart sloot de Hervormde Gemeente te Scherpenzeel een diaconaal project af met een grote voorjaarsmarkt in en rond gebouw Philalethes. Veel gemeenteleden (jong en oud) werkten er aan mee,  en het was een gezellige drukte. Doel was naast het versterken van de onderlinge band, ook geld verzamelen voor een diaconaal project. Dit jaar was dat Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek. Mensen kunnen daar enkele weken terecht om ‘op adem te komen’ en daar wordt veel gebruik van gemaakt. De Herberg is afhankelijk van giften en het meeste werk wordt gedaan door vrijwilligers.

Maandagavond 8 april werd  op het Kerkplein bij Philalethes een cheque ter waarde van 12.800 euro overhandigd aan Caroline Eisma . Dit werd gedaan door leden van de werkgroep en de voorjaarsmarktcommissie.

Caroline, die vrijwilligerscoördinator is: ‘Het is heel belangrijk dat het werk van de Herberg wordt ondersteund door giften en door het werk van vele vrijwilligers. We zijn dan ook erg blij met dit prachtige bedrag’. 

Voor meer informatie over het werk van en voor De Herberg, wijzen we u op hun website:  www.pdcdeherberg.nl

LEAVE A COMMENT

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.