Agenda Agenda Veenendaal

Bezoekers van De Cultuurfabriek gezocht voor foto-expositie

Op zaterdag 10 oktober viert De Cultuurfabriek haar 10-jarige jubileum met een bijzondere dag vol activiteiten in het hele gebouw. Een onderdeel daarvan is de foto-expositie ‘Parels van De Cultuurfabriek’, waarvoor nu allerlei soorten mensen worden gezocht. Doe jij mee?

Parels van De Cultuurfabriek

De foto-expositie wordt gemaakt door de Veenendaalse fotograaf Sander van Laar. Hij brengt een grote variëteit van bezoekers in beeld en interviewt hen over hun favoriete plekje(s) in De Cultuurfabriek. Op zaterdag 10 oktober is de expositie in zijn geheel te bewonderen.

Doe mee

Voor de expositie is De Cultuurfabriek op zoek naar allerlei soorten mensen: van jong tot oud, van Bibliotheekabonnees tot museumbezoekers, van kunstleners tot FabLab-whizzkids en van geschiedenisliefhebbers tot mensen die graag komen theeleuten.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om deel uit te maken van deze expositie en door een professionele fotograaf op de foto gezet wil worden? Meld je voor 15 februari aan bij Darinka Thijs, medewerking programmering van Bibliotheek Veenendaal, via dt@bibliotheekveenendaal.nl.

LEAVE A COMMENT


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function blanaceTags() in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php:580 Stack trace: #0 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/comments.php(50): hash_wow_themes_comment_form() #1 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/home/midlandfm...') #2 /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/single.php(98): comments_template() #3 /home/midlandfm/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/midlandfm...') #4 /home/midlandfm/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/midlandfm...') #5 /home/midlandfm/public_html/index.php(17): require('/home/midlandfm...') #6 {main} thrown in /home/midlandfm/public_html/wp-content/themes/hash/includes/library/functions.php on line 580
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.