Nieuws

uit Woudenberg
 

Van 1 tot 8 augustus vindt het WK Zoetwatervissen plaats in Portugal (Coruche - Santa Justa). Beide Woudenbergers zijn geselecteerd door Sportvisserij Nederland. Voor Jeffrey is het de 6e keer dat hij uitkomt voor het Nederlandse Team en Johan neemt voor de 2e keer deel. Beide komen voor een verschillende leeftijdscategorie uit.

Visserij in Portugal zal voornamelijk met de matchhengel worden gedaan. Dat is een werphengel met dobber waarmee heel precies gevist moet worden. De warmte en de locatie, het witte zand, zorgen voor een complicerende factor. Beide mannen zijn hierop voorbereid en gaan hun uiterste best doen om de Nederlandse ploeg zo hoog mogelijk te laten eindigen.

WOUDENBERG Een automobilist is woensdagochtend op de kop in de berm van de Arnhemseweg in Woudenberg beland. Dat meldt de politie op Facebook. De politie zoekt getuigen.

De politie kreeg de melding omstreeks 07.00 uur woensdagochtend binnen. Ter plaatse bleek dat een wit- of grijskleurige auto komende uit de richting Woudenberg, rijdende in de richting van Leusden, een lijnbus heeft ingehaald. Daarbij moest een bestuurster, rijdende in de tegengestelde richting, uitwijken. Het uitgeweken voertuig raakte de berm en sloeg over de kop.

Gelukkig raakte de bestuurster niet gewond, maar de automobilist van het voertuig dat de lijnbus inhaalde is doorgereden zonder te stoppen. De politie vraagt of die persoon contact kan opnemen via 0900-8844.

Vorige week sloegen de heer Wilgo van de Mheen van Zegheweg B.V. en wethouder Pieter de Kruif van de gemeente Woudenberg symbolisch de eerste paal als startschot voor de bouw van de vijfde fase van Het Groene Woud. Er worden circa 90
nieuwe woningen gebouwd, onder andere rijwoningen, sociale huurwoningen, luxe tweekappers en vrijstaande woningen. Naar verwachting zal het grootste deel van de vijfde fase van het nieuwbouwproject nog voor de
zomer van 2017 klaar zijn. De overige woningen worden na de zomer van 2017 opgeleverd.

Foto Wethouder Pieter de Kruif en dhr. Van de Mheen slaan eerste paal HGW Fase 5

DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar 

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.

Inloggen.