Nieuws

uit Woudenberg
 

Op woensdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Als tussenstation op haar reis naar een duurzaam Woudenberg, organiseert de gemeente Woudenberg die dag een opruimwandeling. Inwoners worden uitgedaagd om gewapend met vuilniszakken en prikstokken worden op pad te gaan om het centrum van Woudenberg weer een stukje schoner te maken. Zij worden hierbij geholpen door wethouder Pieter de Kruif. En het is niet zomaar een opruimwandeling, want onderweg leidt een vrijwilliger van de Stichting Oud Woudenberg inwoners langs allerlei cultuurhistorische plaatsen in het centrum van het dorp.

 De wandeling start op woensdag 10 oktober om 10.00 uur bij het bordes van het gemeentehuis. Via het Beaufortpark wandelen de deelnemers langs het Cultuurhuis, de Veldschans, de Schans en eindigen om 11.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Daar wordt gezorgd koffie/thee en wat lekkers. Inwoners die van het harde werken nog meer trek hebben gekregen kunnen om 12.00 aansluiten bij het Lunch-Cult-Uurtje in het Cultuurhuis. Informatie daarover is te vinden op www.cultuurhuiswoudenberg.nl.

Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze cultuurhistorische opruimwandeling. Inwoners kunnen zich tot 8 oktober aanmelden via info@woudenberg.nl onder vermelding van de cultuurhistorische opruimwandeling. Aanmelden kan ook telefonisch via het telefoonnummer 14033.

 


DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.