Nieuws

uit Woudenberg
 

Pexels stockfoto

Ben ik als mantelzorger verzekerd? Zijn de vrijwilligers in onze organisatie wel goed verzekerd? En ben je als bestuurslid van bijvoorbeeld een sportvereniging persoonlijk aansprakelijk?

De gemeente Woudenberg en het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg organiseren een bijeenkomst over de vrijwilligersverzekering die zij hebben afgesloten voor mantelzorgers en vrijwilligers. Kom dinsdag 27 maart naar de themabijeenkomst over deze vrijwilligersverzekering..

Tijdens de bijeenkomst geeft John van der Voordt – senior beleidsmedewerker bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) antwoord op bovenstaande en vele andere vragen. De heer H van den Hof van de gemeente en mevrouw N. Hooijer van het Steunpunt Vrijwilligers zijn ook aanwezig.

De workshop is interessant voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuursleden van scholen, verenigingen (niet vve), vrijwilligersorganisaties, stichtingen én mantelzorgers.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats in Sport en cultuurcentrum De Camp, Bosrand 15-17 in Woudenberg. U kunt zich  tot 24 maart aanmelden op www.sociaalplein-leusden.nl via een aanmeldlink of door te bellen naar 033-3034444, het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg, Nancy Hooijer.

Er zijn voor mantelzorgers en vrijwilligers geen kosten aan de avond verbonden.

 


DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.