Nieuws

uit Woudenberg
 

Drie Woudenbergers hebben op woensdag 26 april 2017 een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De heer Vunderink, mevrouw Veldhuizen-van den Pol en mevrouw Schaling-Meijdam ontvingen de lintjes uit handen van burgemeester Titia Cnossen. Zij reikte de lintjes uit namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander.
De heer Reinier Vunderink (73) werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn bijzondere verdiensten als vrijwilliger/bestuurslid van Protestantse Gemeente De Voorhof in Woudenberg.  Al meer dan 50 jaar is de heer Vunderink  actief als vrijwilliger. De heer Vunderink is onder andere verantwoordelijk voor het licht en geluid en heeft een grote bijdrage geleverd aan het digitaliseren van De Voorhof.
 
Mevrouw Ria Veldhuizen – van den Pol (69) werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege haar bijzondere verdiensten als vrijwilligster bij EHBO-vereniging Woudenberg, trainer en bestuurslid van gymnastiekvereniging Longa, bestuurslid van Stichting Accommodaties voor Binnensport en Cultuur, vrijwilligster bij GGz Centraal, vrijwilligster bij PKN De Voorhof en als voorzitter van zangkoor Deo Favente van Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel.

Mevrouw Jeanine Schaling – Meijdam (66) werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege haar bijzondere verdiensten als secretaris en programmacoördinator bij Culturele Raad Leusden, medeoprichtster en bestuurslid van de Stichting Vriendschapsband Leusden-Tét, wijkcoördinator van het project Onze Wijk in Leusden, lid en secretaris van Sociaal Domein Woudenberg (voorheen Adviesraad WMO) en als voorzitster van Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

“Ik ben er trots op dat we in Woudenberg mensen hebben die zich altijd inzetten voor hun medemens. Ik vind het mooi dat we op deze manier onze waarderingen kunnen laten zien”, aldus burgemeester Cnossen.

Koninklijke onderscheiding
Een Koninklijke onderscheiding is een erkenning voor iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor de samenleving. Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of een uitzonderlijke prestatie in sport of wetenschap.

Mensen die een Woudenberger kennen die zich al jaren belangeloos inzet voor anderen, kunnen hem of haar tot 1 juni 2017 voordragen voor een Koninklijke onderscheiding in 2018. Dit kan door een mail te sturen naar secretariaat@woudenberg.nl of via het telefoonnummer 14033.


DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.