Nieuws

uit Woudenberg
 

De Veiligheidsregio Utrecht ging op woensdag 16 november samen met Vallei Wonen en de gemeente Woudenberg in gesprek met Woudenbergse senioren over brandveiligheid. Bewoners van vijf senioren wooncomplexen van Vallei Wonen waren hiervoor persoonlijk uitgenodigd. De bijeenkomst vond plaats in het Multifunctioneel Centrum De Schans en werd bezocht door circa 30 personen.

Tijdens de bijeenkomst maakten de senioren kennis met de brandweer en gingen zij in gesprek over hoe groot de kans op brand is bij hen thuis en hoe zij dit risico kunnen verkleinen. Onder het genot van een kop koffie en een gebakje werd in informele sfeer gesproken over brandveiligheid. Alle deelnemers deden enthousiast mee.

Het voorkomen van brand is een belangrijke pijler van de brandweer. Ongeveer 80% van de branden ontstaat door menselijk handelen. De brandweer organiseerde daarom bijeenkomsten voor zelfstandig wonende senioren, omdat zij een kwetsbare groep zijn.

Meer informatie

Inwoners die vragen hebben over brandveiligheid in en om hun huis kunnen contact opnemen met de Veiligheidsregio Utrecht via het telefoonnummer 088-878 1000 of door een e-mail te sturen naar voorlichting@vru.nl. WhatsAppen kan ook op het telefoonnummer 06 12 95 85 99.


DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.