Nieuws

uit Woudenberg
 

Op de jaarlijkse Haantjesdag zal in de Woudenbergse Dorpskerk traditiegetrouw een klassiek concert gegeven worden. Dit jaar geven organist en pianist Arjan Veen en zangeres en hoboïste Rineke de Wit een concert. Hiervoor hebben zij speciaal een afwisselend programma samengesteld. Zij hebben (bekende) werken geprogrammeerd van grote componisten als Bach, Rachmaninoff, Chopin, Debussy en Gershwin. Een concert waar iedere muziekliefhebber volop van kan genieten!

Rineke de Wit studeerde muziekwetenschappen aan het Conservatorium te Amsterdam en Zang en Hobo bij o.m. Maria den Hertog en Gerard van Andel. Arjan Veen studeerde hoofdvak orgel aan de Master Academie van het Rotterdams Conservatorium. Rineke en Arjan treden regelmatig samen op tijdens concerten.

Dit zg. Haantjesdag-Klassiek concert is inmiddels een traditie op de Haantjesdag geworden en wordt door het publiek altijd weer ervaren als een mooie muzikale belevenis in de monumentale Dorpskerk. Het concert begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is vrij, collecte aan de uitgang. U bent van harte welkom op 11 juni in de Dorpskerk in Woudenberg.

 


DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.