Nieuws

uit Woudenberg
 

Op 29 maart aanstaande, bent u vanaf 18.30 uur van harte welkom in het Leescafé van het Cultuurhuis, bij de inloopbijeenkomst over het Actieplan Spelen.
Het speelruimteplan voor Woudenberg  is samen met kinderen en jongeren uitgewerkt. Doel is om oude speeltoestellen, ontmoetings- en speelplaatsen in de wijken op te knappen, te vernieuwen of  te verplaatsen naar een betere centrale plek.
 
Inspraak & reactie
Naast de inloopavond op 29 maart kunt u tot en met 2 april het plan inzien en een reactieformulier invullen op het gemeentehuis of via www.woudenberg.nl.
Op de site van de gemeente vindt u de links naar het plan, de bijlagen en het inspraakformulier.
 
Speelruimten & KinderKlankbord
In het najaar van 2015 zijn kinderen en tieners samen met het bureau OBB de wijken in gegaan om de speelruimten te bekijken en samen te bepalen hoe de ideale speelplek eruit moet zien. De wensen en ideeën van kinderen zelf staan voorop, om te kunnen spelen, sporten en elkaar te ontmoeten. Deze wensen zijn per wijk meegenomen in de uitwerking van het Actieplan Spelen. Het verplaatsen en herinrichten van de speelruimten start in de zomer van 2016.
 
Betrokkenheid
Gemeente Woudenberg streeft altijd naar betrokkenheid van alle inwoners bij projecten zoals het Actieplan Spelen. Binnen het beschikbare budget voor dit plan heeft de gemeente nu vooral kinderen en jongeren zoveel mogelijk betrokken bij de plannen voor de herinrichting van de speelruimten.
 
Hierbij heeft ook u alsnog gelegenheid om het plan te lezen, de inloopavond te bezoeken en/of uw reactie te geven.
 
Wij zien u graag op 29 maart aanstaande.


DeWoudenberger.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.