Nieuws

 

De gemeente Veenendaal wil haar dienstverlening aan ondernemers steeds verbeteren. Om inzicht te krijgen in de tevredenheid onder ondernemers over deze dienstverlening doet de gemeente mee aan het tweejaarlijkse onderzoek naar de ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’. In oktober loopt het onderzoek; in december worden de uitkomsten gepresenteerd.

Het beleid van een gemeente kan behoorlijk invloed hebben op het bedrijfsleven. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en het aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat ondernemers van groot belang zijn voor de lokale economie, de werkgelegenheid – zeker nu de economie aantrekt – en de leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Veenendaal staat daar volledig achter en doet daarom mee aan het onderzoek.

Deelname aan de verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” is voor de gemeente Veenendaal een leermoment en een stimulans om de dienstverlening richting ondernemers nog beter te organiseren. We vragen daarom aan Veenendaalse ondernemers om hun mening te geven en hun ervaringen en aanbevelingen te delen.

Alle Veenendaalse ondernemers ontvangen een brief met daarin een link om de enquête digitaal in te vullen. Ondernemer en toch geen brief ontvangen? Ga dan naar www.mkb.nl/vragenlijst-mkb-vriendelijkste-gemeente-veenendaal. Vanaf 1 oktober is de link actief.

Onderzoeksbureau Lexnova voert het landelijk onderzoek uit, in opdracht van MKB-Nederland. Ga voor meer informatie over het onderzoek naar https://www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeente.

 


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.