Nieuws

 

Twee van de drie Veenendaalse coffeeshops zijn door burgemeester Kolff tijdelijk gesloten. Het besluit van Kollf volgt op een gezamenlijke controle van gemeente, Politie en de Belastingdienst, waarbij er bij twee coffeeshops overtredingen geconstateerd werden. ‘’Ik heb met beide coffeeshophouders afspraken gemaakt. Die zijn ze niet nagekomen.’’ aldus Kolff.

Het gaat om de coffeeshops Al Hoceima aan het Schrijverspark en National aan de Prins Bernhardlaan. Al Hoceima is de komende twee weken dicht, nadat er bij de controle een minderjarige in de coffeeshop aanwezig was. Coffeeshop National heeft een zwaardere straf opgelegd gekregen. Het moet de komende drie maanden zijn deuren sluiten als gevolg van een te grote handelsvoorraad. Ook waren er twee personen aanwezig die niet in Nederland wonen. Beide sluitingen gaan in op 1 maart 2014.

Kolff betreurt de gedwongen sluiting. ’’De verkoop van softdrugs in een coffeeshop kan alleen onder strenge voorwaarden worden toegestaan. Ik heb met de beide coffeeshophouders afspraken gemaakt. Die zijn ze niet nagekomen. Mij rest niets anders dan de beide bedrijven voor bepaalde tijd te sluiten.’’


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.