Nieuws

 

Nederlandse ‘romcom’ Weg Van Jou in Filmhuis Veenendaal

Nederlandse ‘romcom’ Weg Van Jou in Filmhuis Veenendaal

Aankomend weekend staan er twee filmparels van eigen bodem op het programma van Filmhuis Veenendaal. In het verleden is vaker gebleken dat Nederlandse films tot volle zalen leiden, dus tijdig reserveren is aan te raden. Op zaterdagavond 24 maart om 20.30 uur is de romantische komedie Weg Van Jou te zien op het witte doek van locatie Stiplounge aan het Kees Stipplein. Op zondagmiddag 25 maart draait Oude Liefde om 14.30 uur.

In Weg Van Jou zien we de stadse Evi, die met frisse tegenzin door haar werkgever wordt overgeplaatst van hip Rotterdam naar Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in Zeeland. Ze laat haar comfortabele leven van uitgaan en consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen wonen, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert die in Rotterdam is gebleven?

Oude Liefde

Ook in de film Oude Liefde speelt romantiek een belangrijke rol, al is de ondertoon hier serieuzer van aard. Als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden zoeken de ouders, twee gescheiden zestigers, troost bij elkaar. Hun oude liefde laait weer op. De affaire geheim houden voor de familie blijkt in de praktijk ingewikkelder dan gedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger.


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.