Nieuws

 

Bliss Shine For Cancer verwendag 2018

Zaterdag 10 maart 2018 vond de eerste verwendag voor (ex) kankerpatiënten plaats in Veenendaal. De initiatiefnemer van de stichting Bliss Shine for Cancer, Arieta Hoek, riep eind september 2017 dat ze een verwendag wilde organiseren voor mensen die getroffen zijn door kanker. Amper zes maanden later kunnen we heel tevreden terugkijken op een fantastische dag.

Om 10.00 uur gingen de deuren van het ontmoetingshuis in Veenendaal open. Het was gelijk gezellig druk. Bij het aanmelden konden de bezoekers zich direct opgeven voor allerlei leuke activiteiten. Buiten was er een heus food plein ingericht. In een drietal Green Eggs werden de heerlijkste gerechten bereid. Daarnaast was er een pizzaoven, poffertjeskraam, worstenkraam en notenbar. Voor de kleine kinderen stond er een springkussen buiten. Binnen werden ze vermaakt door een clown en waren er diverse andere leuke activiteiten.

De dames konden zich op beautygebied heerlijk in de watten laten leggen door kappers, visagistes, nagelstylistes en nog veel meer. Voor de mannen waren er een aantal hele mooie auto’s waarmee gereden kon worden en daarnaast was er een bootcamp in de sporthal.

Tussen alle activiteiten door werden er loodjes verkocht voor het rad van avontuur. De dag werd om 15.30 uur afgesloten met een heuse veiling. De opbrengst van deze dag was maar liefst € 6.000.

De stichting wil iedereen die iets, in welke vorm dan ook, heeft bijgedragen aan het succes van deze dag heel erg hartelijk bedanken.


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.