Nieuws

 

Eerlijk is eerlijk, de vlaggetjes zien er leuk uit. Helaas is de reden van de vlaggetjes op het speelveldje aan de Dr. De Visserstraat in Veenendaal iets minder leuk. Buurtbewoners zijn het namelijk helemaal zat dat het speelveldje in hun buurt vol hondendrollen ligt.

 

 

Kinderen

Het is de bedoeling dat kinderen leuk en veilig kunnen spelen op dit veldje, niet dat het een openbaar toilet voor honden is. Schijnbaar denkt niet iedereen er zo over, aangezien sommige mensen het nodig vinden hun hond precies daar uit te laten. Dan vraag ik me wel af wie deze mensen zijn, hebben zij geen kinderen? Alhoewel, ik heb zelf ook geen kinderen maar het stoort mij ook. Het idee dat er kinderen omringt worden door de onaangename geur die er hangt terwijl ze gewoon willen spelen alleen al. Laat staan de ergernis van de moeder wiens kind thuis komt met poep aan de schoen, of erger.

Asociaal

Wat mij persoonlijk nog het meest irriteert zijn de mensen die tegen beter weten in hun hond daar (of op andere plekken die er niet voor bestemd zijn) uitlaten. De hond zelf kan er niks aan doen natuurlijk. Ik vind het asociaal dat wanneer een hond zijn behoefte daar per ongeluk toch gedaan heeft de eigenaar het niet even opruimt. Wanneer je een hond neemt weet je toch al dat het niet alleen rozengeur en maneschijn is? Het is parttime kwalijke reuk en feces.

Vlaggetjes

Het idee van de vlaggetjes vind ik leuk. Het is een positieve manier om aandacht te vragen voor het probleem. Ik hoop daarom ook dat alle honden eigenaren er voortaan tweemaal over nadenken voor zij de hond daar uitlaten. En mocht er toch een ongelukje gebeuren, doe iedereen dan een lol en ruim op die drol!

 

        

 


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.