Nieuws

 

Facebookbericht van de organisatie LOV

DENK Veenendaal is niet aanwezig bij het evenement op 19 maart, dat ook live te horen zal zijn op Midland FM. Dat heeft de partij kenbaar gemaakt aan de organisatie van de verkiezingsmanifestatie vanuit de foyer van de Lampegiet in Veenendaal.

Volgens lijsttrekker Gokhan Coban luistert de doelgroep van de partij niet naar de lokale omroep. "Het was anders geweest als de Lokale Omroep in de afgelopen jaren er in was geslaagd om programma’s te maken voor alle Veenendalers. Ook programma’s met een andere culturele en diverse aanbod. Maar helaas is het bereik van de Lokale Omroep niet dusdanig dat wij erin geloven dat onze kiezersgroep zal worden bereikt", aldus Coban onder een bericht van het evenement op Facebook.

(Het Facebookbericht is intussen door de organisatie LOV verwijderd. De redactie van Midland FM is nog in het bezit van printscreens van de geplaatste reacties.)

Betreurt

Het bestuur van de lokale omroep Midland FM betreurt de opmerking van Coban. "Wij zetten ons jarenlang in voor een mooi programma-aanbod voor onze streek (Renswoude, Scherpenzeel & Woudenberg). Vanaf begin 2017 zijn we ook verantwoordelijk geworden voor Veenendaal. Dit betekent dat we via radio, Facebook, YouTube & onze website dagelijks actuele, lokaal relevante content maken voor alle inwoners in deze streek. Dus ook voor de potentiële kiezers van DENK. Er is bewust gekozen voor een evenement dat behalve via de radio, ook fysiek bij te wonen is. Deze interviews en debatten zijn een mooie kans voor de partij om ook de doelgroep van DENK te vertegenwoordigen op de radio.", aldus Carola Veldhuizen (bestuurslid programma- & medewerkerszaken).

Programmering

Coban verwijt de omroep in zijn reactie een niet divers genoeg aanbod te hebben. "We streven er iedere dag naar een zo divers mogelijke programmering in stand te houden. We zijn hierbij als organisatie helaas wel afhankelijk van de bereidheid van vrijwilligers. In onze programmering is zendtijd gereserveerd voor bijvoorbeeld een programma voor/door minderheden met een andere cultuur. Voor dit programma hebben we helaas het afgelopen jaar nog niemand kunnen vinden", vertelt Veldhuizen.

Doelgroep

Jaap Pottjewijd (Nummer 3 van Lokaal Veenendaal) reageert op de reactie van Coban: "Denk heeft toch een hele brede groep kiezers? Althans dat zeggen jullie zelf op straat. Maar goed, een bijeenkomst organiseren op deze vrouwendag waarin vrouwen niet mogen zeggen dat ze een andere keuze maken dan Denk past zeker beter bij jullie doelgroep. Mij is het best, maar zeg dan dat niet dat jullie er voor iedereen zijn. Wel zo eerlijk."

Aanpassingen

De draaiboeken met de indeling van de debatten waren definitief en verstuurt naar alle partijen. De organisatie van het evenement is momenteel druk om de planning van de debatten en interviews aan te passen en alle partijen hiervan op de hoogte te stellen.

Op maandagavond 19 maart vindt vanaf 19.00 uur de verkiezingsmanifestatie plaats vanuit de foyer van de Lampegiet in Veenendaal. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Ook zal alles via de radio te beluisteren zijn in de regio.

Het evenement wordt georganiseerd als reünie van oud-vrijwilligers van de Lokale Omroep Veenendaal, in samenwerking met Midland FM.


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.