Nieuws

 

VEENENDAAL - De toneelvariant op de bekende Franse film was de grote theaterhit in 2015-2016. Nog één keer komt deze ongelofelijke succesvoorstelling terug naar Veenendaal en wel op 27 augustus 2016.

Vorig seizoen ontving Huub Stapel naar eigen zeggen het hardste applaus ooit in zijn lange carrière, toen hij applaus ging halen na Intouchables in ons eigen Theater De Lampegiet. Het publiek was laaiend enthousiast over deze toneelvariant op de bekende Franse film.

Wie anders dan Huub Stapel kan beter Philippe spelen, de miljonair in de rolstoel. Op het moment dat hij Driss, een kleine crimineel uit de achterbuurt van Parijs als persoonlijk verzorger aanneemt, wordt hun beider wereld op de kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijkheid niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is. De film ontroerde al miljoenen Nederlanders en de toneelvariant was de grote theaterhit in 2015-2016. Nog één keer terug in Veenendaal, zorg dat u erbij bent!

Intouchables – Zaterdag 27 augustus – aanvang: 20.00 – € 32,75– kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet.nl of koop kaarten aan de servicebalie in de bibliotheek van de Cultuurfabriek.


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.