Nieuws

 

De politieke partijen in Veenendaal overwegen het voormalige pand van pop- en cultuurpodium Escape te verkopen, nu de familie Manten zich heeft teruggetroken als exploitant. Dat blijkt uit een rondgang van De Gelderlander.

De gemeenteraad belegde maandag een besloten bijeenkomst om over de nieuwe situatie te discussiëren. Na een kleine anderhalf jaar overwegen verschillende partijen, volgens wethouder Arianne Hollander, het pand in de verkoop te zetten. Volgens haar zullen café De Heeren van Ruysdael, theater De Lampegiet, Catering Groep Nederland of Stichting Vrienden van Pop & Cultuur definitief geen exploitant worden van het voormalige Escape pand. 

Janné Manten voorspelde al dat de kans klein is dat er een nieuw poppodium komt. "Andere ondernemers gaan niet zover als ik. De verhouding tussen kosten en baten is erg slecht", aldus Manten tegenover De Gelderlander.


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.