Nieuws

 

Aanstaande maandag zal Lucas van Roekel langskomen in het programma ‘Het Maandagavond Café’ op Midland FM! In dit programma zullen presentatoren Kevin Hendriks en Sander van Tongeren de Veenendaalse winnaar van The Voice Kids ontvangen en met hem gaan praten over zijn ervaringen bij het RTL-4 programma ‘The Voice Kids’.

Op zaterdag 11 april werd bekend dat de Veenendaler de winst van The Voice Kids op zijn naam had geschreven. Hij won hiermee een platencontract en een studiebeurs van €10.000 euro. In de finale van het programma bracht hij onder andere zijn eerste single genaamd ‘against all odd’s’ ten gehore. Inmiddels heeft Van Roekel deze single opgenomen en deze zal tevens maandagavond te horen zijn in het radio programma.

Het Maandagavond Café hoor je van 21.00 tot 23.00 uur op Midland FM.
Midland FM is te ontvangen in de ether op 105.6FM, 104.9FM en 106.3FM, op de kabel via 107.0FM en via de internetwebsite www.midlandfm.nl.


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.