Nieuws

 

Op vrijdagavond 26 september van 19 tot 21 uur organiseert Veens-centrale in het gemeentehuis de jaarlijkse banenmarkt voor vrijwilligerswerk. Bezoekers worden ontvangen met een kopje koffie en kunnen zich deze avond vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden die organisaties bieden, een talentenscan doen of een krachtdialoog aangaan. De toegang is gratis.

Benut uw talenten
Tijdens de banenmarkt presenteren vele organisaties uit Veenendaal zich. Zij zijn op zoek naar mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Bezoekers kunnen kennis maken met deze organisaties en met hen in gesprek gaan over het vrijwilligerswerk dat ze graag zouden willen doen. Bezoekers die willen onderzoeken welk vrijwilligerswerk het beste bij hun past is het leuk om een talentenscan bij Veens-centrale doen.  Een digitale test waarmee snel inzicht wordt verkregen in persoonlijke talenten en kwaliteiten.

Krachtdialoog
Bezoekers die nog niet precies weten in welk vrijwilligerswerk zij het beste tot hun recht komen, kunnen dit, onder begeleiding van een professional, verhelderen in een krachtdialoog.

Vragen over vrijwilligerswerk?
De Veens-centrale staat ook met een stand op de banenmarkt. Bezoekers kunnen bij hen terecht met alle vragen over vrijwilligerswerk, een kijkje nemen in de digitale vacaturebank en zij kunnen zich direct aanmelden voor de talentenbank. Organisaties raadplegen deze talentenbank als zij op zoek zijn naar vrijwilligers.

Bekendmaking prijswinnaars
Op de Ossenmarkt, die gehouden wordt op 17 september, ontvangen bezoekers aan de stand van Veens-centrale een beker met lotnummer. Onder deze  lotnummers worden tijdens de banenmarkt 10 taarten verloot. Uitsluitend de winnende lotnummers die aanwezig zijn op de banenmarkt ontvangen hun gewonnen taart.

Meer informatie
Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk of de banenmarkt? Dan kunt u iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 en op dinsdag ook van 13.00 tot 15.00 uur telefonisch contact opnemen met Veens-centrale. Tel. 0318-554248. Of raadpleeg de website www.vrijwilligersveenendaal.nl


VeenendaalseKrant.nl

Geen feed gevonden

 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.