Sportnieuws

Uit de regio
 

Patrick van den Berkt, door voetbaleentwee.ml
Patrick van den Berkt, door voetbaleentwee.nl

Teus Jakobs

Patrick van de Berkt is bezig aan zijn laatste half jaar bij de Merino’s. De verdediger heeft gisteravond bekend gemaakt dat hij na vijf seizoenen de Veenendaalse eerste klasser gaat verlaten.

De verdediger kwam 4,5 jaar geleden over van Advendo’57 en beleefde in zijn tweede jaar het kampioenschap met de Merino’s in de tweede klasse. In welke clubkleuren we de betrouwbare verdediger volgend seizoen kunnen aanschouwen blijft nog even gissen. “ Ik geef in een vroeg stadium aan dat ik de club ga verlaten zodat er rustig naar vervangers gezocht kan worden. Ik heb vijf mooie jaren mogen meemaken met een echte vriendenteam. Dit maakte de keuze wel lastig. Maar ik merk aan mezelf dat ik toe ben aan een andere uitdaging. Op welk niveau dat is, geen idee. Eerst een goede tweede seizoenhelft draaien en in de tussentijd zien we wel wat er langskomt.” Aldus de 29e jarige aanvoerder tegenover voetbaleentwee.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.