Sportnieuws

Uit de regio
 

Na twee nederlagen op rij kwam SKF in de laatste veldwedstrijd voor de start van het zaalseizoen weer tot winst. In Kampen werd met 14-18 gewonnen van koploper Wit-Blauw/Green Organics.

Om na de zaalcompetitie nog zicht te houden op een hoge klassering of zelfs het kampioenschap, was winst tegen de koploper noodzakelijk. SKF pakte van meet af aan het initiatief. Na de 0-3 werd het nog even 2-3 maar daarna liep SKF via een 2-9 tussenstand weg naar een 4-10 ruststand. SKF speelde in die eerste helft mooie gevarieerd aanvalsspel.

De tweede helft speelde SKF in een te traag tempo, maar omdat Wit-Blauw/Green Organics niet het niveau haalde waarmee het de afgelopen weken de koppositie greep, kwam de Veenendaalse zege niet meer in gevaar. Met 14-18 gingen de punten mee naar Veenendaal.

Halverwege de veldcompetitie staat SKF met 8 punten iets achter de top-3 (KVZ 12, DOS Westbroek 11, Wit-Blauw/Green Organics 10) maar ook drie punten los van de onderste vier. Er is dus nog perspectief naar boven, maar dan mogen er niet veel punten meer verspeeld worden. Met deze overwinning in de laatste veldwedstrijd gaat SKF in ieder geval met een goed gevoel de zaal in. De competitie start op 12 november, voor die tijd oefent SKF tegen NKC ’51 (27 oktober, thuis), DOS Westbroek (3 november, thuis) en Tempo (5 november, ook thuis).

Scores SKF: Bart Mast 6, Björn Hubers 3, Daniël van Munster 2, Marit Wien 2, Marloes van Mil 2, Karin van den Brink, Jard Hagoort, Bram Grijzenhout..


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.