Sportnieuws

Uit de regio
 

De Burcht, tweemaal de Rehobothschool en School Alex waren de winnaars van het SKF Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2016. De Burcht en de Rehobothschool plaatsen zich voor het Provinciaal Kampioenschap.

Het toernooi begon op woensdag met een spelmiddag voor groep 1 en 2, een toernooitje voor groep 3 en 4 en de voorrondes voor groep 5 en 6. Op donderdag speelden groep 7 en 8 hun voorronde. In totaal deden ruim 800 kinderen van 18 basisscholen mee aan het traditionele schoolkorfbaltoernooi. Een toernooi dat tot de grootste schoolkorfbaltoernooien in Nederland behoort, mogelijk gemaakt door inzet van heel veel vrijwilligers.

Op de finalezaterdag streden nog 15 teams om de bekers, uitgereikt door Barry v.d. Lagemaat van toernooisponsor Rabobank Vallei & Rijn. De Rehobothschool pakte net als vorig jaar twee titels, bij groep 6 en groep 7.  School Alex won bij groep 5, De Burcht bij groep 8. Op zaterdag 4 juni vertegenwoordigen de Rehobothschool (groep 6) en De Burcht (groep 8) Veenendaal bij de Provinciale kampioenschappen in Maartensdijk.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.