Sportnieuws

Uit de regio
 

SKF verloor zaterdag de laatste wedstrijd tegen SCO en moest daardoor ook op het veld berusten in degradatie. De andere uitslagen deze zaterdag en eerder in de week, vielen allemaal goed uit, maar SKF kon het zelf niet afmaken.

SKF trapte in dezelfde val als in zoveel wedstrijden. Een voorsprong aan het begin (6-2), niet in staat door te drukken, bij rust de tegenstander weer hijgend in de nek (12-11) en aan het eind met lege handen (20-22). En nu dus met de wrede constatering dat winst toch de als vrijwel onmogelijk beschouwde handhaving zou hebben betekend.

Er was uiteindelijk weinig kwaliteitsverschil te zien tussen SKF en de nummer 2 SCO. Maar dat SCO het slimmer afmaakt en SKF de kansen mist, is natuurlijk ook geen toeval. En daarmee eindigt aan het einde van het seizoen iedereen op de plek die hij verdient. Voor SKF betekent dat dus, na de zaal, ook op het veld degradatie naar de Overgangsklasse, samen met De Hoeve dat deze zaterdag thuis van Oost-Arnhem verloor, waarmee de Arnhemmers zich handhaafden (en dat zullen maar weinigen in Arnhem verwacht hebben).

Volgend seizoen dus in de Overgangsklasse verder gaan bouwen aan deze nog jonge ploeg. Martijn Sprangers, die er recent nog een jaar aan vastknoopte als coach van SKF, heeft er vertrouwen in. De selectie blijft vrijwel intact, inclusief topschutter Kevin IJzerman, en vanuit de jeugd stromen weer enkele talentvolle spelers door.

Scores SKF: Kevin IJzerman 6, Bram Grijzenhout 5, Karin van de Bink 4, Bart Mast 2, Vera van Ekris 1, Daniel van Munster 1, Helen van de Lagemaat 1.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.