Sportnieuws

Uit de regio
 

Zes leden van Set Up'69, Renswouw en Woudenberg zijn geslaagd voor hun diploma "volleybaltrainer 2". Donderdagavond was de laatste instructieavond en kregen zij hun licentie uitgereikt.

Het initiatief om deze opleiding naar Scherpenzeel te halen komt vanuit Set Up onder het motto: Hoe investeer je in het technisch kader van je vereniging.  Bij de Nevobo liep al een voortraject van sportief coachen en daar kon Set Up mooi bij aansluiten. Ook voor Renswouw en Woudenberg was er gelegenheid om deel te nemen. Roy Wassen uit Zwolle, opleider bij de volleybalbond, was beschikbaar en leidde de cursus met veel enthousiasme.
De kandidaten werden inhoudelijk getraind op gebied van techniek, spelers motiveren en inspireren en trainingsopbouw. Oefeningen uitleggen in 45 seconden en duidelijk maken wat je wil, het doel en accenten leggen en aanwijzingen geven bij het coachen was een uitdaging voor alle cursisten.
Van Set Up slaagden Michiel Bakker, Myrthe Dijkstra en Daphne Stoffelsen; van Renswouw Ariën Snetselaar en Erwin Willemsen en van Woudenberg Johan de Kruijf. Zij mogen vanaf nu training geven aan jeugdteams en senioren t/m de 2e klasse. Voorzitter Jan van de Wetering feliciteerde de geslaagden en had een presentje voor hen en voor opleider Roy Wassen.

Samen gingen zij op de foto.

image 2016 04 181


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.