Sportnieuws

Uit de regio
 

Dat zei Scherpenzeel-trainer Richard van Vliet tegen één van zijn spelers na afloop van de met 5-0 verloren derby bij Renswoude. Hij vertelde dat in de uitzending van de Sportstudio. "We zijn met deze groep kampioen geworden in de vierde klasse en via de nacompetitie gepromoveerd uit de derde klasse. Natuurlijk hebben we wel een paar nieuwe jongens, maar we moeten niet denken dat we wel even met twee vingers in de neus hier in die tweede klasse kunnen voetballen."

Tijdens de eerste helft leek het er op een draak van een partij te worden. Er werd van beide kanten verdedigend gespeeld en daardoor werden er weinig kansen gecreëerd. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft was precies het omgekeerde van het eerste bedrijf. Er vielen door aanvallendere partijen meer ruimtes en daardoor ook doelpunten. Dennis van Dijk opende vier minuten na rust de score, waarna Henk van Essen vrij snel daarna uit een vrije trap de 2-0 maakte. Hoogtepunt van de wedstrijd kwam een kwartier later. Wilbert van de Fliert zag keeper Sjoerd van Elst buiten zijn goal staan en schoot van vijftig meter raak. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kwamen de 'Kraaien' nog tot een 5-0 eindstand, na goals van Bram Inkenhaag en Adem Sanli.

"Als allereerste complimenten richting Renswoude, omdat zij de tweede helft hard zijn blijven werken en dat is nog steeds de basis", aldus Van Vliet. "Als je kijkt naar de hele wedstrijd, heeft deze twee gezichten. Wij waren de eerste helft veruit de beste ploeg en daarom heb ik ook in de rust complimenten gegeven aan mijn spelers. Maar dan kom je de kleedkamers uit, valt de 1-0 en vlak daarna ook de 2-0 en komt de 3-0 daar nog overheen en dan is het klaar. Dat dan de 4-0 en 5-0 nog vallen vind ik niet eens erg meer. Ik heb wel moeite met het eerste half uurtje, want als wij de felheid van Renswoude hadden gehad dan was het anders geweest."


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.