Nieuws

Uit Scherpenzeel
 

Margo van de Fliert (CDA)

Volgens Margo van de Fliert (CDA) geven VVD-stemmers vaak de voorkeur aan een lokale partij. "Dus ik denk dat Gemeentebelangen Scherpenzeel en Pro Scherpenzeel wellicht heel veel VVD-kiezers zullen trekken", aldus de Scherpenzeelse wethouder in de radio-uitzending De Uitslagenavond op Midland FM.

In ditzelfde gesprek gaf Margo aan graag opnieuw wethouder te worden voor de Gemeente Scherpenzeel. "Ik hoop dat ik de komende jaren weer als wethouder terug kan komen. Ik heb me daar in ieder geval voor kandidaat gesteld", aldus van de Fliert. 

Pilot

Van de Fliert is onder andere verantwoordelijk voor openbare werken en groenvoorziening in de gemeente Scherpenzeel. Vanuit die portefeuille is er recent gestart met een pilot voor nieuwe fietsenrekken. "De fietsenrekken voor de Breehoek zien er niet leuk uit, dus we hebben drie prototypes neergezet om te zien hoe men hier op reageert. Via een website is hier op te stemmen. Via deze website is te stemmen.

Fietsmeneer

Reporter Henk van Midland FM zal deze week met de 'Fietsmeneer' op pad gaan om hem de fietsenrekken te laten beoordelen. De fietsmeneer werd bekend door zijn optreden in Man Bijt Hond. De video is vrijdag te vinden op het YouTube-kanaal en Facebookpagina van Midland FM.

 


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.