Nieuws

Uit Scherpenzeel
 

Op vrijdagavond 16 maart wordt er in Philalethes aan het Kerkplein in Scherpenzeel van 17.00-21.30 uur voor én door jong en oud een gezellige voorjaarsmarkt gehouden.

De verkoop start al onder etenstijd. Er staat soep met stokbrood, saté, broodjes hamburger en slaatjes op het menu. Ook is het mogelijk om een eigen stokbroodje te bakken. Vanwege het grote succes van eerdere jaren wordt er opnieuw een dienstenveiling gehouden.

Natuurlijk treft u ook de vaste onderdelen aan, zoals de perenboom, de bloemenhoek, uitgebreide kinderhoek, boekenkraam, kiprollades, haantje pik, krentenbroden en advocaat.

Er is volop gelegenheid tot ontmoeting onder het genot van een kopje koffie, thee of sapje met daarbij iets lekkers.

De opbrengst is voor het landelijk diaconale HGJB/GZB-project “OPEN JE OGEN”. 


In Egypte is de kerk naar buiten toe gericht. Men kijkt naar wat de buurt nodig heeft en probeert in die behoeften te voorzien. Met het geld hoopt de GZB kerken in Caïro te ondersteunen bij medische zorg, kinderopvang, scholing, jeugdwerk en kerkgebouwen. Meer informatie kunt u vinden op diaconaalproject.nl

 


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.