Nieuws

Uit Scherpenzeel
 

Op dinsdag 13 maart om 19.30 uur besteedt Seniorweb Scherpenzeel aandacht aan privacy. In de media krijgt privacy veel aandacht. Niet alleen vanwege de sleepwet, maar ook wat bedrijven – gevraagd en ongevraagd - allemaal over u registreren. Veel mensen geven ongewild of onbewust veel persoonlijke gegevens prijs aan internetaanbieders als Google. Welke gegevens hebben deze bedrijven en wat doen ze er mee?

Eind mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Wat houdt dat in voor u als internetgebruiker?

Tijdens die avond wordt aandacht besteed aan uw privacy en wat u kunt doen om uw gegevens zoveel mogelijke privé te houden.

Een praktische avond waarbij u versteld zult staan wat voor gegevens u allemaal beschikbaar stelt (ongemerkt) en wat u er op eenvoudige wijze aan kan doen om te voorkomen dat anderen ongemerkt allerlei gegevens over u verzamelen. Dit alles met behulp van een privacy toolbox.

DigiCafé XL wordt georganiseerd door SeniorWeb Scherpenzeel en wordt gehouden op dinsdag 13 maart om 19.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Markstraat 59, Scherpenzeel. De toegang is gratis.

Meer informatie: www.seniorweb.nl/scherpenzeel tel 033 2773107.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.