Nieuws

Uit Scherpenzeel
 

 

Gemeente Scherpenzeel heeft vandaag met drie buitensportverenigingen nieuwe overeenkomsten gesloten. Deze overeenkomsten zijn tot stand gekomen met de voetbalverenigingen SV de Valleivogels en VV Scherpenzeel en met de mixed hockey club De Holestick. De overeenkomsten zijn het resultaat van constructieve gesprekken en afspraken over de toekomst van het sportpark De Bree, waar de drie verenigingen gebruik van maken.

Ontwikkelingen sportpark De Bree

Nog dit jaar wordt een natuurgrasveld bij voetbalvereniging SV de Valleivogels omgebouwd tot een kunstgrasveld. De reden voor een tweede kunstgrasveld is dat kunstgras meer belasting aan kan. Hierdoor worden –vooral bij de jeugdteams- in de toekomst minder wedstrijden en trainingen afgelast. De voetbalvelden bij voetbalvereniging Scherpenzeel worden binnen het beschikbaar budget aangepast naar de laatste normen vanuit de KNVB. De kleedruimten bij MHC De Holestick worden binnen het beschikbaar budget verduurzaamd. Over de exacte invulling daarvan zijn de gemeente en De Holestick nog met elkaar in gesprek.

Onderhoud

Alle partijen zijn het tenslotte eens geworden over de meer jaren investerings- en onderhoudsplannen en de gebruiksvergoedingen. Op basis van de nieuwe sportovereenkomsten gaan de verenigingen en de gemeente vol vertrouwen de toekomst met elkaar in.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.