Nieuws

Uit Scherpenzeel
 

Donderdag heeft oud-burgemeester mevrouw J.J.H. Colijn-de Raat het straatnaambord van de naar haar vernoemde singel in Scherpenzeel onthuld, meldt Gemeente Scherpenzeel in een persbericht. Dit deed zij onder andere in het bijzijn van bewoners, waarnemend burgemeester Van Rhee-Oud Ammerveld en wethouder Van Dijk. Momenteel wordt op de locatie Heijhorst de laatste kavel bebouwd en is de wijk hiermee gerealiseerd.

Heijhorst

De Burgemeester Colijn-de Raatsingel is één van de twee straten van de in 2015-2018 gebouwde wijk Heijhorst. Deze wijk ligt in de directe omgeving van de Lambalgerkeerkade en het Valleikanaal. Heijhorst is op en rond een terrein gebouwd waar de voormalige sporthal De Heijhorst was gevestigd. 

Oud-burgemeester

De straat aan de oostkant van Heijhorst verwijst naar oud-burgemeester Heij. Op die locatie was de sporthal gevestigd die ook naar hem genoemd was. Voor de straat aan de westkant is gekozen deze te vernoemen naar oud-burgemeester Colijn-de Raat. Mevrouw Colijn-de Raat was burgemeester van Scherpenzeel van september 1997 tot september 2013.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.