Nieuws

Uit Renswoude
 

Renswoude staat voor het eerst in de top tien van miljonairshuishoudens in Nederland. Ons land telde begin 2016 112.000 miljonairshuishoudens, het grootste aantal sinds 2006. In Renswoude mag 4,3 procent van de inwoners zich miljonair noemen en daarmee staat de gemeente op een negende plaats.  

Zo meldt het CBS dit op basis van vermogenscijfers over de periode 2006 tot en met 2016. Het onderzoek naar miljonairshuishoudens is uitgevoerd op verzoek van Van Lanschot. Laren staat sinds 2013 op nummer 1 in de lijst, gevolgd door Bloemendaal, Blaricum, Wassenaar en Rozendaal. 

Een miljonairshuishouden heeft een vermogen van 1 miljoen euro of meer, waarbij de waarde van de eigen woning en de eventuele hypotheekschuld niet zijn meegeteld. In Zeeland wonen relatief de meeste miljonairs: 1,9 procent van alle particuliere huishoudens, gevolgd door Utrecht met 1,7 procent, en Noord-Holland en Noord-Brabant met 1,6 procent. In Limburg, Groningen en Flevoland woonden in 2016 relatief de minste miljonairs: rond 1,1 procent.

 


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.